Stefanos' playground

Ένα blog που ψάχνει να βρει την ταυτότητά του...

Wednesday, April 2, 2008

Πρωταπριλιάτικος παιχταράς!


Τελικά ο Ολυμπιακός δεν ήταν καθόλου ψέμα και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη εκεί που δεν έχει περάσει ομάδα εδώ και κάτι χρόνια. Από μπασκετάκι δε σκαμπάζω και πολλά, αλλά σήμερα είδα ένα φανταστικό ματς που η ομάδα το κέρδισε με φανταστική απόδοση. Ντροπή μόνο στους αλήτες τους διαιτητές που ακόμα και στα μάτια ενός μη-γνώστη ήταν απαράδεκτοι!
Απ' ότι καταλαβαίνω, μετά την έλευση Γιαννάκη ο Ολυμπιακός έχει βαλθεί να ξορκίσει όλα τα φαντάσματά του και δε δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω πριν το πετύχει. Αν μάλιστα καταφέρει και πάρει 10 λεπτά κανονικού μπάσκετ από το χοντρό, τότε και το πρωτάθλημα το χτυπάει επί ίσοις όροις. Ειδική μνεία στο σούπερ-σκόρερ Γκριρ που δε δείχνει να μπορεί να τον σταματήσει ούτε μια πεντάδα ολόκληρη!
Γήπεδο την Πέμπτη, κόκκινο παντού και ταξιδιωτικό γραφείο για Μαδρίτη! Έτσι μωρή ομαδάρα, που βρίσκεσαι σε ευρωπαϊκή χρονιά φέτος και έχεις κάνει τον κόσμο σου να τρέχει σε Βρέμες, Λονδίνα, Ρώμες και Μαδρίτες!

PS: Η φωτό του buzzer-beater του Greer παρμένη από το Age Of Basketball, το άρθρο του οποίου για το ματσάκι μπορείτε να δείτε εδώ.

Labels: ,