Stefanos' playground

Ένα blog που ψάχνει να βρει την ταυτότητά του...

Thursday, June 14, 2007

Δουλεμένο στην προπόνηση...

Από μικρό παιδί συμπαθώ και υποστηρίζω τη Milan. Η ομάδα αυτή ήταν η πρώτη που μου φάνηκε μεγάλη τα αθώα εκείνα χρόνια. Ήταν ο τελικός της Αθήνας το 1994 όπου αναδείχτηκε για 5η φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης. Από τότε κρατάει αυτή η κολόνια και δεν την βλέπω να ξεθυμαίνει σύντομα, ειδικά αν η Associazione Calcio Milan συνεχίσει να έχει στις τάξεις της παιχταράδες και να κατακτά ευρωπαϊκά τρόπαια!

Η εισαγωγή σύντομη γιατί σήμερα το κύριο θέμα μας δεν είναι ούτε η αγάπη μου προς την ιταλίδα κυρία από το Μιλάνο, ούτε η 7η φορά που ανέβηκε στον ευρωπαϊκό θρόνο (μπροστά στα μάτια μου παρακαλώ!), ούτε οι παιχταράδες που κοσμούν με την παρουσία τους το ρόστερ της.

Το θέμα μας είναι ένα βίντεο που βρήκα στο πασίγνωστο YouTube, που εξηγεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φράση "δουλεμένο στην προπόνηση", ενώ επίσης δικαιολογεί όλους τους απλούς φιλάθλους που δε συμπαθούν τη Milan και απεχθάνονται τον Pippo Inzaghi.



Όσο και να προκαλεί οπτικό βιασμό η παρακολούθηση του εν λόγω κυρίου ενώ "παίζει μπάλα", είναι προφανές ότι πρέπει όλοι, γνώστες και μη, να υποκλιθούμε στο ταλέντο που έχει να κάνει αυτό ακριβώς που πρέπει χωρίς περιττές ενέργειες και φανφάρες!

ΠιΕς: Χρήζει αναφοράς το γεγονός ότι ιδρύθηκε ο πρώτος επίσημος (και φαντάζομαι στο άμεσο μέλλον και αναγνωρισμένος από την ίδια την ομάδα) σύνδεσμος φίλων της Μίλαν στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα, με όνομα AC MILAN Athens Club. Δεν είμαι ακόμα μέλος αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα περάσω να γνωρίσω τα παιδιά εκεί και να μοιραστούμε την τρέλα μας!

Labels: ,

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Δουλεμένο? Μπορεί..
Σκόρερ? Μπορεί..
Ίνδαλμα (για κάποιους)? Μπορεί..
Αλλά πιο πατάτα γκολ από αυτά δεν μπορεί δεν μπορεί...!!
ΕΕΕΕ δεν μπορούσα το έβγαλα από μεσα μου..
Χαράλαμπος

2:50 AM  
Blogger Stefanos said...

Όντως. Δε θα διαφωνήσουμε σε αυτό. Απλώς ήθελα να τονίσω ότι σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση...

1:11 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home