Stefanos' playground

Ένα blog που ψάχνει να βρει την ταυτότητά του...

Monday, November 19, 2007

ΚΑΙ Amsterdam ρε!

Με διαφορά φάσης μία μόνο εβδομάδα, είμαι εδώ για να σας δώσω μια μικρή περιγραφή του ταξιδιού-αστραπή στο Άμστερνταμ μαζί με την Έλενα! 48 ώρες που λέτε όλες κι όλες σε μια πόλη που είναι αρκετά μικρή για να την ευχαριστηθείς και σε τόσο!


Προβλήματα: Κρύο και αέρας τόσο πολύ που μας γονάτισε ειδικά την Κυριακή που πλέον είχε κάνει την εμφάνισή της και η κούραση... Δεδομένου ότι όλο βόλτες κάναμε, το να σε βαράνε 0 βαθμοί στη μάπα αναλέητα, ευχάριστο δεν το λες! Επίσης, ξενοδοχείο απαράδεκτο! Προκάτ κατασκεύασμα σε στυλ αυτά που δίνουν στους πυρόπληκτους, με πόρτες με άθραυστο τζάμι στο εσωτερικό, σε στυλ αναμορφωτήριο! Παρέα με Ιταλούς στα διπλανά δωμάτια να την πίνουν από πρωί (10am) ως βράδυ (1am). Βρώμα απίστευτη και privacy μηδέν! Κατά τα άλλα, 186€ για δυο βραδιές... Και επίσης βρισκόταν και 20' από το κέντρο με τραμ. Πού πάμε και τα βρίσκουμε, ο θεός και η ψυχή μας! Πρέπει να κάνουμε μια αρνητική κριτική στο σάιτ τους, όλη δική τους! Είδαμε τα λιβάδια ανάποδα λέμεεεε!


Μέρη που επισκεφθήκαμε: Dam, Leidseplein, Van Gogh Museum, Amsterdam ArenA, Nemo, το Heineken Museum το είχαμε στο πρόγραμμα αλλά ήταν κλειστό λόγω ανακαίνισης, Red Light District, Energy Coffeeshop "Bulldog", Hard Rock Cafe, gay bar για ποτάκι, ιταλικό εστιατόριο και Centraal Station. Ψώνια, φωτογραφίες και βόλτες τον υπόλοιπο χρόνο εκτός ξενοδοχείου.


Εντυπώσεις: Ε, δεν ήταν δα και Βαρκελώνη... Πανέμορφα πάντως!


Τις υπόλοιπες μέρες, τα πρωινά η Έλενα ήταν κάπως έτσι:


ενώ εδώ μπορείτε να με δείτε και κάτω από το Atomium, που επιτέλους επισκέφθηκα, ευκαιρίας δοθείσης!


Κατά τα άλλα, κρύο στις Βρυξέλλες την προηγούμενη εβδομάδα με θερμοκρασίες να τείνουν στο μηδέν. Ευτυχώς δε χιόνισε.

Την Τετάρτη έχω την παρουσίαση και την πρώτη έγγραφη αξιολόγηση της πορείας μου εδώ, οπότε wish me luck.

Αθλητικό PS: Χρησιμότατη όπως έλεγα η ισοπαλία με Ρεάλ, που ήρθε με πολύ αίμα, αλλά τώρα, κι επειδή δεν χαλαρώνουμε ποτέ, πρέπει να φάμε σίδερα και να πάρουμε αποτέλεσμα μέσα στη Ρώμη. Πουτάνα η μπάλα, δύσκολη διοργάνωση το CL, τα ξέραμε! Αυτή είναι και η μαγεία του. Περιμένω με πολύ ανυπομονησία το συγκεκριμένο ματς και πιστεύω πολύ στην ομάδα μας. Όλα εδώ πληρώνονται!

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home