Stefanos' playground

Ένα blog που ψάχνει να βρει την ταυτότητά του...

Friday, October 19, 2007

Διπλό στη Βρέμη, διπλό στην Πόλη... Τι σκατά;

Καλησπέρα. Η τελευταία ώρα δουλειάς της εβδομάδας σίγουρα δεν είναι ακριβώς αυτό που λέμε "δημιουργικός χρόνος", αν μάλιστα προσθέσουμε σε αυτό το μαύρο σύννεφο που πλανιέται έξω από το παράθυρό μου, είναι ακριβώς "γάμησέ τα" χρόνος. Οπότε θυμήθηκα τη μεγάλη νίκη επί της Τουρκίας την Τετάρτη την οποία δε σχολίασα στο blog ετούτο, και θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και τον Ότο Ρεχάγκελ που για μια ακόμη φορά θα μας κολλήσουν στις οθόνες μας να τους υποστηρίζουμε, μας αρέσει δε μας αρέσει η μπάλα που παίζουν. Έγραφα στις 12/09 πριν από το ματς στο Όσλο:

"6) Εθνική ποδοσφαίρου: Να και κάτι με το οποίο δεν ασχολείται κανείς, καθώς έρευνες έχουν αποδείξει ότι η κοινή γνώμη μπορεί να ασχολείται με το πολύ δύο θέματα ταυτόχρονα (ομόλογα - Αλαβάνος, φωτιές - Αλαβάνος, παιδεία - Αλαβάνος), οπότε την παρούσα στιγμή οι δύο θέσεις είναι κατειλημμένες από εκλογές και εθνική μπάσκετ. Γράφει ο Σωτηρακόπουλος, μιλάει στο ράδιο, ζητάει βοήθεια από το Σπυρόπουλο αλλά ανάθεμα αν θα κάτσουν περισσότεροι να δουν το ματς Νορβηγία-Ελλάδα από αυτούς που θα αναλύσουν τον επόμενο αντίπαλο στο Λιθουανία-Σλοβενία! Εγώ προβλέπω ισοπαλία με 0-0 και επομένως πρόκριση της εθνικής, αλλά και η ήττα πάλι πρόκριση σημαίνει δεδομένης της διάθεσης για γκέλες που επιδεικνύει η Τουρκία."


Χαίρομαι που μπορώ να αποδείξω ότι είμαι από αυτούς που τους πίστευα από την αρχή. Το ματσάκι το είδα σε ελληνικό καφενείο στις Βρυξέλλες και κατάλαβα τι σημαίνει να κερδίζει η εθνική και να είσαι στο εξωτερικό (και να έχεις και Τούρκο συνάδελφο στη δουλειά να σου δίνει συγχαρητήρια!). Επίσης συνειδητοποίησα ότι στο σκοτεινό αυτό κομμάτι της κεντρικής Ευρώπης οι τηλεοράσεις τα δείχνουν όλα ωραία, αλλιώς δεν εξηγείται πώς είδα διπλό του Ολυμπιακού στο CL (11 χρόνια αναμονής) και διπλό της Ελλάδας στην Τουρκία (55 χρόνια αναμονής) μέσα σε μόνο τρεις βδομάδες!


Συνδυάζοντας λοιπόν τη βαρεμάρα της Παρασκευής απόγευμα και το αθλητικό περιεχόμενο του παρόντος post, σας προσφέρω απλόχερα ένα βίντεο, αποκτημένο με μυστικές και απόκρυφες διαδικασίες, που δείχνει στιγμιότυπα από την προετοιμασία του μεγαλύτερου Γάλλου δεκαθλητή για τους Ολυμπίακούς Αγώνες του Πεκίνο το καλοκαίρι του 2008:




Γαμάτος;

Labels: , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home