Stefanos' playground

Ένα blog που ψάχνει να βρει την ταυτότητά του...

Friday, August 24, 2007

Late Summer days

Γυρίζοντας από τις διακοπές οι πιο πολλοί παραπονιούνται ότι ήταν λίγες, ότι ήταν κουραστικές, ότι τους έφαγε η γκρίνια και η κακή διάθεση. Για να πρωτοτυπήσω λοιπόν και για να εκτιμήσω και κάποια πράγματα, θα πω ότι οι φετινές διακοπές με ξεκούρασαν και με το παραπάνω, ήταν ικανοποιητικές σε αριθμό μερών (πάνω από 20) και πέρασα πολύ όμορφα.

Επειδή προφανώς κανείς δε θα κάτσει να διαβάσει περιγραφές, θα πω απλώς ότι πήγα κατά σειρά Σκιάθο, Κύθνο και Άγιο Νικόλαο τση Κρήτης και ότι κυρίως ασχολήθηκα με τον αθλητισμό...

...και το διάβασμα.

Αφιέρωσα σχεδόν 15 μέρες για να τελειώσω το "Όνομα του Ρόδου" του Ουμπέρτο Έκο και έχω να πω ότι το ευχαριστήθηκα πολύ το βιβλίο. Τόσο που με τράβηξε να δω στα καπάκια και την ταινία. Η ιδιαιτερότητά του ήταν ότι περιελάμβανε τόσα πολλά στοιχεία μέσα (αστυνομικό μυθιστόρημα, μεσαιωνικό χρονικό, ιδεολογικό αφήγημα, αλληγορία...) που πάντα κάπου σε έβρισκε και σε καθήλωνε. Αν και είναι classic και δεν περιμένατε από εμένα να το προτείνω, διαβάστε το!

Και τώρα; Τώρα περνάμε στο late summer, το οποίο είναι από τις αγαπημένες μου εποχές του χρόνου. Ζέστη, χαλαρά ποτάκια τα βράδια και συνάντηση με φίλους και γνωστούς μαυρισμένους και ξεκούραστους. Υποχρεώσεις πάντα υπάρχουν, και λέγονται συγγραφή διπλωματικής εργασίας, τελευταίες λεπτομέρειες ταξιδιού στις Βρυξέλλες και πολιτική ενημέρωση γιατί οι εκλογές πλησιάζουν! Πάντα πίστευα στη συμμετοχή στο θεσμό αυτό, αλλά περισσότερες λεπτομέρειες (και προβλέψεις) σε επόμενο post.


Όμορφη

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home