Stefanos' playground

Ένα blog που ψάχνει να βρει την ταυτότητά του...

Wednesday, July 11, 2007

Η τελευταία!

Αρχίζει λοιπόν αύριο, 11/07/07 και ώρα 12 το μεσημέρι αυτό που θα μείνει στην ιστορία ως η τελευταία εξεταστική μου σε αυτή την καταπληκτική σχολή που πέρασα τα 5 δημιουργικότερα χρόνια της ζωής μου. 4 μαθηματάκια έμειναν και φτάνουμε στο μαγικό νούμερο 60, που τον Οκτώβρη του 2002 μας το λέγανε και το ακούγαμε γεμάτοι δέος και προσοχή...

Αν και κινδυνεύω να φανώ αλαζόνας, δε φοβάμαι για πιθανή αρνητική εξέλιξη των εν λόγω μαθημάτων, αφ' ενός γιατί έχω προετοιμαστεί καλά ("τα θέματα ήταν βατά για τους καλά προετοιμασμένους" -αιώνιο κλισέ) αφ' ετέρου γιατί τα συγκεκριμένα μαθήματα είναι προσφάτως διδαχθέντα και όχι τίποτα αραχνιασμένα από μικρά έτη που συνήθως αποτελούν και το σημαντικότερο εμπόδιο στο δρόμο για το πτυχίο.

Με μελλοντικό update, γύρω στα μέσα προς τέλη Αυγούστου πιστεύω, θα βεβαιώσω την επιτυχία μου ή την αποτυχία μου, για να μη λέτε ότι κάνω κοκοκο. Update by Stefanos, 31/08/07 @18.24: 10, 8, 9, 8 οι εν λόγω τέσσερις βαθμοί!

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι αύριο εξετάζομαι σε μάθημα χειμερινού εξαμήνου, το οποίο κανονικά θα έπρεπε (μαζί με τα εναπομείναντα 3) να έχω περάσει το Φλεβάρη του 2007, θα ευχηθώ απλώς στους πρωτεργάτες-αγωνιστές της "ολίσθησης" αυτής του εξαμήνου να τους καεί το βίντεο (γιατί δεν πρόκειται να γράψουν και τίποτα ώστε να τους ευχηθώ καλά τεσσάρια...), στους δε υπολοίπους που τους στήριξαν δια της ανατάσεως της χειρός τους σε όλες τις χειμερινές ΓΣ να τους καεί το μυαλό διαβάζοντας μέσα στους 40 βαθμούς Κελσίου, να πάνε διακοπές αγχωμένοι για το αν πέρασαν και κουρασμένοι από την προσπάθεια, να γυρίσουν πίσω ανακαλύπτοντας ότι αποτύχανε (καλά τεσσάρια...) και να προετοιμαστούν για ανάλογη περίοδο διπλής χρονικής διάρκειας. Έτσι απλά!

Και επειδή η σωστή εξεταστική (έστω και τεσσάρων μαθημάτων) επιβάλλει την ανακάλυψη ενός παιχνιδιού για να περνάνε δημιουργικά οι ώρες ανάμεσα στα κεφάλαια, ιδού το φετίχ του μηνός Ιουλίου:


Labels: ,

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ena tha sou pw.Me katestrepses+video game sou...

8:40 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home