Stefanos' playground

Ένα blog που ψάχνει να βρει την ταυτότητά του...

Friday, July 20, 2007

...της ανωτάτης εκπαιδεύσεως!

Καθώς βρισκόμαστε εν μέσω εξεταστικής και αφού η ώρα είναι ήδη προχωρημένη, ανησυχίες και λοιπές φαιδρότητες πάνε περίπατο και το μόνο που έχω όρεξη να κάνω είναι ένα ανάλαφρο πόστ, για να σας κοινοποιήσω μια αστεία εικόνα και ένα βίντεο.

Η εικόνα λοιπόν προέρχεται κατευθείαν από την καρδιά του ελληνικού πανεπιστημίου την περίοδο των εξετάσεων, την κόλλα του γραπτού. Ορισμένοι Έλληνες φοιτητές στην προσπάθειά τους να ξεμπερδεύουν καλοκαιριάτικα με ένα ακόμα βαρετό μάθημα, ζήτησαν βοήθεια απ' έξω. Φίλοι τους με κινητά τους προμήθευσαν με τις κατάλληλες σχέσεις προς λύση της άσκησης. Δυστυχώς τα κινητά τηλέφωνα, παλιάς τεχνολογίας όντα, δεν τους βοήθησαν και πολύ στη λύση. Αντίθετα, 15 άτομα βρέθηκαν με εκφράσεις σαν τις παρακάτω στο γραπτό τους (όσες είναι σε "κουτάκια") αναγκάζοντας το διορθωτή να κάνει πλάκα μπας και ξεχάσει ότι θέλει να πηδήξει από το παράθυρο...

(...k dsti2T/dxsti2 = k επί δεύτερη παράγωγος του T ως προς x...κτλ...)

Πάμε παρακάτω. Συνέχεια από προηγούμενο ποστ, "11 more Ways to know if you are Greek". Προσκυνώ!



ΠιΕς: Ο μετρητής στην κορυφή της οθόνης προστέθηκε σαν ψυχολογική βοήθεια προς τον εαυτό μου στην προσπάθεια για κόψιμο του καπνίσματος. Άμα βλέπεις τόσα λεφτά να συσσωρεύονται και είσαι σπάγγος σαν κι εμένα, κάτι γίνεται!

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home