Stefanos' playground

Ένα blog που ψάχνει να βρει την ταυτότητά του...

Wednesday, August 29, 2007

Η ομάδα σας ψάχνει δεξί χαφ; Έχουμε τη λύση!

Νταξ, τον Ricardo Quaresma τον ήξερα. Θυμόμουνα δηλαδή ότι κάποτε είχε παίξει λίγο στη Barça, και ποια Barça δηλαδή, ένα τσίρκο ήταν τότε με διάσημο όνομα. Αλλά τα τελευταία χρόνια το τυπάκι παίζει στην Porto και δεν είχα δει πολύ από τα κατορθώματά του. Έκανα ένα κλικ, είδα το παρακάτω βίντεο και έμεινα μαλάκας..."Trivela", το κλώτσημα της μπάλας με το εξωτερικό του ποδιού...Τι κλώτσημα δηλαδή, εντολή τηλεκατεύθυνσης. Όλοι εσείς που ξέρετε και κάτι λίγα από φυσική, μπορείτε να εξηγήσετε πώς κάνει σέντρα από τα αριστερά με το δεξί και η μπάλα πάει καρφί στο κεφάλι του επιθετικού; Ή τα γκολ από την ανάποδη μεριά που ο τερματοφύλακας δεν προλαβαίνει ούτε να πέσει; Ειλικρινά, μη βαρεθείτε να τον απολαύσετε!

Labels: , ,

1 Comments:

Blogger adamo said...

Το εξωτερικό φάλτσο είναι πολύ διαδεδομένο στο Πορτογαλλικό πρωτάθλημα. Προσπάθησε να θυμηθείς την πρώτη χρονιά του C. Ronaldo στη Μάντσεστερ (αν και ακόμα και τώρα το δοκιμάζει).

Ο καλύτερος που έχω δει είναι ο Erwin Sánchez της Μποαβίστα που εκτελούσε φάουλ με εξωτερικό φάλτσο από δεξιά και πάνω από το τείχος.

5:26 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home